Tomorrow, When the War Began

  

(Tomorrow, When the War Began)

15.04.2011
 
 
Lukk trailervisningen
 

  • Tomorrow, When the War Began
  • Tomorrow, When the War Began
  • Lincoln Lewis, Deniz Akdeniz, Caitlin Stasey og Ashleigh Cummings i Tomorrow, When the War Began
  • Deniz Akdeniz i Tomorrow, When the War Began

Lukk galleriet

Tittel: Tomorrow, When the War Began


Original tittel: Tomorrow, When the War Began


Regi: Stuart Beattie


Skuespillere: Caitlin Stasey, Rachel Hurd-Wood, Lincoln Lewis, Deniz Akdeniz, Phoebe Tonkin, Chris Pang, Ashleigh Cummings, Andrew Ryan, Colin Friels


Manus: John Marsden, Stuart Beattie


Distribusjon: United International Pictures


Genre: Action / Drama / Eventyr


Språk: Engelsk


Nasjonalitet: Australia / USA


Produksjonsår: 2010


Lengde: 1 t. 44 min.


Premiere: 15.04.2011


Sensur: 15 år


En gjeng ungdommer slår seg sammen for å sloss tilbake når landet deres invaderes og familiene tas til fange.

 

Tomorrow, When the War Began følger åtte ungdomsvenner som legger ut på en campingtur i Australias villmark. Når de kommer tilbake er venner og familie forsvunnet, og landet invadert av en fremmed makt. Ungdommene er helt avskåret fra omverdenen, og bestemmer seg for å danne en geriljagruppe og slå tilbake mot inntrengerne. Underveis testes både styrke og vennskap.

Hovedpersonen i Tomorrow, When the War Began er 17 år gamle Ellie Linton (Caitlin Stasey), som ønsker å arrangere et siste eventyr for seg og sine venner før skolen starter igjen etter sommerferien. Reisemålet er avsidesliggende "Hell" - et tropisk paradis langt ute i Australias villmark. Hun trommer sammen sine beste venner, Corrie (Rachel Hurd-Wood), Kevin (Lincoln Lewis), Fiona (Phoebe Tonkin, Homen (Deniz Akdeniz), Robyn (Ashleigh Cummings) og Lee (Chris Pang). I løpet av uken de tilbringer sammen på campingturen begynner romantiske følelser å blomstre, mens vennskapsbånd knyttes stadig tettere. Men forskrekkelsen er stor når de vender hjem til byen Wirrawee og oppdager at alle innbyggerne har forsvunnet sporløst i mellomtiden. Etter hvert merker de også at en fiendtlig bevæpnet makt har inntatt Wirrawee og de andre nærliggende byene. Dermed må tenåringene legge en plan for hvordan de skal holde seg i live, samtidig som de forsøker å sabotere planene til inntrengerne.

Tomorrow, When the War Began er basert på den første boken I den bestselgende ungdomsromanserien av den australske forfatteren John Marsden. I Norge er boken utgitt under tittelen 'I morgen, da krigen kom'. Den syvende boken i serien er nylig oversatt til norsk.


Offisiell hjemmeside

Tomorrow, When the War Began
 
Gå inn på vår YouTube-kanal og se filmklipp, trailere og bakomfilmer:
Følg oss på facebook og få ferske oppdateringer og nyheter om våre filmer:
Følg oss på Instagram:
Følg oss på Twitter: